Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Vi söker nu fastighetsreparatörer till vår avdelning Fastighetsteknik där vi ansvarar för förvaltning av mark, byggnader samt hanterar lokaler, både egna och inhyrda objekt. Vi har kunden i fokus och arbetar för optimal energianvändning och fastighetsdrift. Till vårt stöd i arbetet har vi övergripande styrsystem där vi knyter ihop driften i våra fastigheter. Vi hjälper även till med vaktmästaretid på omsorg och skola.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som fastighetsreparatör ansvarar du för drift och underhåll av fastigheter inom Kristianstads kommun där problemlösning är en del av vardagen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn och skötsel av tekniska installationer som till exempel pellets/oljepannor, ventilation, VVS, el, passage, brandlarm, byggteknik, styr och regler samt kylanläggningar. I arbetet ingår även medverkan vid myndighetsbesiktning samt allmän fastighetsskötsel och verksamhetsservice. Deltagande i mindre projekt kan förekomma.

Kvalifikationer

Du som söker har relevant utbildning på gymnasienivå eller arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att Du har god teknisk kompetens gällande underhåll av fastigheter. Arbetet kräver stor vana av arbete med fastighetsrelaterade styrsystem.

Eftersom kommunikation och viss dokumentation ingår i arbetsuppgifterna behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du som söker till oss har B-körkort för att smidigt kunna ta dig runt inom Kristianstads kommun. Stor social kompetens krävs för att kunna bemöta människor på ett professionellt sätt samt att du är lösningsfokuserad.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid med start snarast enligt överenskommelse. Om du blir erbjuden anställning behöver du beställa och visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.  

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Peter Broberg, driftledare på telefon 0768-82 74 13.

Sista ansökningsdag är 2020-04-30.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer TEK-2020/155
Kontakt
  • Peter Broberg, driftledare, 0768-82 74 13
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-442 79 57
Publicerat 2020-03-26
Sista ansökningsdag 2020-04-30

Tillbaka till lediga jobb