Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Är du en erfaren fastighetsreparatör? Nu söker vi dig till vår avdelning fastighetsteknik.

Avdelningen ansvarar för förvaltning av mark och byggnader, både egna och inhyrda objekt. Vi har kunden i fokus och arbetar för optimal energianvändning och fastighetsdrift. Till stöd i vårt dagliga arbete har vi bland annat ett övergripande styrsystem där vi knyter ihop driften i våra fastigheter. Vi hjälper även till med vaktmästartid inom omsorg och skola.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsreparatör ansvarar du för drift och underhåll av fastigheter inom Kristianstads kommun där problemlösning är en del av vardagen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn och skötsel av tekniska installationer som exempelvis pellets- och oljepannor, ventilation, vvs, el, passage, brandlarm, byggteknik, styr och regler och kylanläggningar. I arbetet ingår även medverkan vid myndighetsbesiktning, allmän fastighetsskötsel och verksamhetsservice. Deltagande i mindre projekt kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fastighetsteknisk utbildning på gymnasienivå eller annan likvärdig kompetens. Du har erfarenhet av liknande arbete. Det är en merit om du har specialkunskaper inom något av områdena el, VVS, styr och regler eller ventilation. Datorvana och B-körkort är ett krav. Det är en fördel om du har erfarenhet av datoranslutna fastighetssystem.

Vi förutsätter att du är van att arbeta självständigt och har förmågan att skapa goda relationer med kunder och arbetskamrater. Du jobbar bra i grupp, är lösningsfokuserad och har teknikintresserad. 


Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast enligt överenskommelse. Placering är i Kristianstad och du kommer att tillhöra södra fastighetsområdet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftledare Peter Broberg på telefon 044-13 28 13.


Sista ansökningsdag är 2019-08-21.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer C4T-2019/602
Kontakt
  • Peter Broberg, 044-13 28 13
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-442 79 57
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-08-21

Tillbaka till lediga jobb