Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

Som medarbetare hos oss ingår du i ett mindre team med ansvar för lokalvården på våra skolor och förskolor. Denna tjänst är för närvarande knuten till Tollarps skola men kan komma flyttas om behoven ändras.


Arbetsuppgifter

I arbetet som lokalvårdare ansvarar du självständigt för daglig städning, storstädning och specialstädning enligt kommunens städinstruktion. Arbetet genomför du under dagtid med start kl 6:00. Arbetet är bitvis fysiskt tungt. Då dator ingår som ett arbetsredskap behöver du ha grundläggande datorkunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig med godkänd gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet som lokalvårdare eller liknande arbete. Det är meriterande om du har någon form av lokalvårdsutbildning. Det är önskvärt att du även har kunskap om städutrustning och vätskor som används inom lokalvård.

Då dator ingår som ett arbetsredskap behöver du ha grundläggande datorkunskaper och eftersom kommunikation ingår i arbetet behöver du behärska svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.  

För arbetet behöver du vara noggrann och ha ordningssinne. I ditt jobb är du flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder ett vikariat på heltid under perioden 2019-04-24 -- 2019-12-31. Din placering är Tollarp skola men kan komma flyttas om behoven ändras.

Om du erbjuds anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ chef Jonas Friberg på telefon 044-13 45 07.

Sista ansökningsdag är 2019-02-26.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-04-24
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer BUF-2019/123
Kontakt
  • Jonas Friberg, administrativ chef, 044-13 45 07
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-442 79 57
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-26

Tillbaka till lediga jobb