Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Skicka in din ansökan redan idag, vi behöver dig!

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra funktionsområden, hemtjänst, vård- och omsorgsboende, funktionsstöd (tidigare stöd- och serviceenheten) och hälso- och sjukvård. Funktionsstöd innefattar boende inom LSS, daglig verksamhet och personlig assistans samt stöd till psykiskt funktionsnedsatta via boendestöd och boende inom socialpsykiatrin. Vi arbetar även förebyggande genom våra Mötesplatser.

Läs gärna mer om omsorgsförvaltningen, äldreomsorgen och om funktionsnedsättning, funktionsstöd på kommunens webbsida www.kristianstad.se. Där kan du läsa mer om våra olika arbetsplatser och om omsorgsförvaltningens organisation.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta inom omsorgsförvaltningens verksamheter.
Att arbeta inom vård- och omsorg hos oss handlar om mötet mellan dig som omvårdnadspersonal och våra kunder. När du arbetar som semestervikarie varierar arbetsuppgifterna beroende på verksamhet, men generellt innebär arbetet omvårdnadsarbete utifrån kundens behov och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och många fantastiska möten.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning alternativt erfarenhet av omsorgsarbete. Inom funktionsstöd söker vi även dig med barn- och fritidsutbildning samt vissa assistansutbildningar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet. Du har ett intresse av att arbeta med människor och du bör vara 18 år. Du har ett bra bemötande, är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Dokumentation är en viktig del av vårt arbete, vilket kräver att du har datorvana. För att kunna kommunicera med våra kunder behöver du kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda.

Anställningsvillkor

Sommarpass under juni, juli, augusti enligt överenskommelse. Arbetstid enligt överenskommen period med helgtjänstgöring och/eller nattjänstgöring samt jour.
Vi ser gärna att du kan arbeta under hela semesterperioden.

Vi arbetar med löpande urval och kommer kontinuerligt att kalla intressanta sökande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Om du blir erbjuden anställning inom funktionsstöd behöver du beställa och visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Central Bemanningsenhet, 044-13 60 01 med telefontid måndag - fredag 09.30-11.30 samt 13.00–15.00. Detta gäller även vid byte av telefonnummer, e-postadress eller annan kontaktuppgift. 

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön exkl semestertillägg
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 8 veckor
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer OMS-2018/893
Kontakt
  • Central Bemanningsenhet, 044-13 60 01, telefontid enligt ovan.
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-442 79 57
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-07-15

Tillbaka till lediga jobb